• Radno vreme

    07:00h - 24:00h

  • KONTAKT TELEFON

    +381 63 461 111

  • POZOVITE ODMAH

WIFI u automobilu!

WIFI u automobilu!

Nova Rent je od nedavno uvela novu uslugu, a to je iznajmljivanje rutera sa neograničenim internetom, dostupnim u celoj Srbiji. Rešili smo da izađemo u susret našim klijentima na sve učestalije zahteve za ovom uslugom. Svi budući korisnici naših usluga, od 01. februara 2018. godine imaće mogućnost da uz automobil iznajme i ruter sa neograničenim bežičnim internetom i to po veoma povoljnim cenama.

O pogodnostima ove usluge ne moramo puno pisati. Ostanite „online“ bez rominga. Ipak, naša preporuka je da vozači tokom vožnje, ovu novu uslugu koriste isključivo za internet pozive uz „handsfree“ ili podešavanje željene adrese na internet mapama pre vožnje. Međutim, ostali saputnici se mogu opustiti i uživati uz filmove, muziku, društvene mreže i slično.

Korišćenje wifi rutera je veoma jednostavno, što možete pogledati u video zapisu u dnu strane ili jednostavnim klikom ovde.

Cene najma ovog rutera zavise od broja dana, što možete pogledati ispod:

do 4 dana2,5€/dan
do 8 dana2€/dan
do 15 dana1,5€/dan
16+ dana1€/dan
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email

Nedavne objave

SOKOBANjA 2020

SOKOBANjA 2020

Kao jedna od destinacija koja beleži najveći porast broja poseta i noćenja u Srbiji, izdvojili bismo Sokobanju, koja je zbog svoje ponude sve interesantnija domaćim i stranim turistima. Evo nekoliko reči o ovoj banji.

Pročitaj više »