• Radno vreme

    07:00h - 24:00h

  • KONTAKT TELEFON

    +381 63 461 111

  • POZOVITE ODMAH

Obavezna dezinfekcija svih automobila

Obavezna dezinfekcija svih automobila

Usled osetljivosti posla iznajmljivanja automobila, doneli smo odluku o preventivnoj dezinfekciji svih naših vozila. Ova odluka odnosi se na svako pojedinačno izdavanje, odnosno neposredno pre predavanja vozila korisniku. Na ovaj način želimo da doprinesemo bezbednosti svih naših klijenata, ali i naših zaposlenih. Vodeći proizvođači automobila su na svojim internet stranicama podelili savete na koji način je najbolje dezinfikovati automobil i koja sredstva se mogu koristiti a da ne ošteti unutrašnjost vozila. Po ugledu na neke od njih, snimili smo i sopstveni video koji prikazuje na koji način ćemo tretirati svaki naš automobil. Dezinfekcionim sredstvom tretiramo sve potencijalno kontaminirane površine. Poprskamo i obrišemo sve ručke, kvake, prekidače kako spolja, tako i iznutra. A kako sve to izgleda, pogledajte video:

Nova Rent – rent a car Beograd

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email

Nedavne objave

SOKOBANjA 2020

SOKOBANjA 2020

Kao jedna od destinacija koja beleži najveći porast broja poseta i noćenja u Srbiji, izdvojili bismo Sokobanju, koja je zbog svoje ponude sve interesantnija domaćim i stranim turistima. Evo nekoliko reči o ovoj banji.

Pročitaj više »
Skijanje na Kopaoniku 2019/20

Skijanje na Kopaoniku 2019/20

Kada su u pitanju skijališta Srbije, Kopaonik je najprivlačniji turistima, kako za domaće, tako i za strane. Uređene skijaške staze, koje nudi Kopaonik ski centar nude veliko uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do onih naprednih sposobnosti.

Pročitaj više »