• Radno vreme

    07:00h - 24:00h

  • KONTAKT TELEFON

    +381 63 461 111

  • POZOVITE ODMAH

Kako registrovati auto u vanrednoj situaciji?

Kako registrovati auto u vanrednoj situaciji?

S obzirom na vanredno stanje u kom se nalazimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da će se registracije automobila vršiti isključivo na šalterima tehničkih pregleda, koji u sklopu svojih usluga izdaju i registracione nalepnice. Ukoliko nemate potrebu za nekim promenama u saobraćajnoj dozvoli, sve završavate odmah. Ako do izmena mora doći (promena adrese, vlasništva itd), morate se informisati putem e mail-a: upravazaupravneposlove@mup.gov.rs Naš savet je da se pre polaska na tehnički pregled raspitate da li izdaju nalpnice, kao i da li je potrebno rezervisati termin. Na licu mesta platićete polisu osiguranja i sve ostale troškove.Lica starija od 65 godina koja zbog vanrednog stanja ne mogu napuštati svoje domove, svoje automobile mogu registrovati uz pomoć užih članova porodice. Kako notari do kraja vanrednog stanja neće overavati ovlašćenja, dovoljno je da vlasnik vozila, svojom rukum napiše da ovlašćuje nekoga od bližih članova porodice da u njegovo ime registruje auto, uz sve svoje podatke iz lične karte i na kraju potpiše. Nosilac ovlašćenja moraće da ponese svoju i ličnu kartu vlasnika vozila na tehnički pregled.Dobra vest u vezi registracije tokom vanrednog stanja je ta, da svako ko ima ,,kvačice“ na registracionim tablicama moći će da produži registraciju bez zamene. Nakon okončanja vanrednog stanja, MUP će izbaciti rokove za zamenu takvih tablica.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email

Nedavne objave

SOKOBANjA 2020

SOKOBANjA 2020

Kao jedna od destinacija koja beleži najveći porast broja poseta i noćenja u Srbiji, izdvojili bismo Sokobanju, koja je zbog svoje ponude sve interesantnija domaćim i stranim turistima. Evo nekoliko reči o ovoj banji.

Pročitaj više »
Skijanje na Kopaoniku 2019/20

Skijanje na Kopaoniku 2019/20

Kada su u pitanju skijališta Srbije, Kopaonik je najprivlačniji turistima, kako za domaće, tako i za strane. Uređene skijaške staze, koje nudi Kopaonik ski centar nude veliko uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do onih naprednih sposobnosti.

Pročitaj više »